pondělí 29. září 2014

Makeover

Lekce ve virtuálním prostředí Learn It Town

Konverzační hodina We’re going to do what??

Učitel: Annie and Zena (USA)
Studenti: Tereza (Europe)

Po dlouhé době jsem byla sama na hodině J. Tedy sama jen jako studentka a ještě k tomu jsem měla dvě lektorky! Když se mě zeptaly, co bych dnes chtěla dělat, chvíli jsem přemýšlela, ale pak jsem měla jasno. Protože vím, že obě jsou fashion designers, tak jsem si objednala total makeover!

Jako první mi změnily kůži. Asi to zní legračně, já vím, ale doteď jsem měla kůži bílou jako sníh. Tak jsme mi přidaly trošku opálení, abych nevypadala, jakože každou chvílí omdlím J. Další na řadu přišel obličej. Veliké zelené oči a nevinný výraz připomínající desetiletou školačku jsou ty tam.

První zádrhel přišel při výběru vlasů, měla jsem totiž naprosto jasnou představu o tom, jak chci, aby mé vlasy vypadaly. Ideálně jako ty moje ve skutečnosti. Našli jsme něco velmi podobného a zároveň jiného. Mám světle hnědé vyčesané vlasy s barevným melírem. A o výběru oblečení snad nebudu ani mluvit. To byl největší oříšek. Vyzkoušely jsme toho hromadu, ale nic z toho se nám úplně nelíbilo. Nakonec Zena našla jedny fabulous dress a ty jsou na mě perfektní!

Konečně si nemusím na hodinách připadat jako ošklivka a můžu se pyšnit nádhernou avatarkou!

To se týče nových znalostí, tak ty žádné nemám, ale při povídání s lektorkami jsem si osvěžila několik zapomenutých slovíček ohledně módy J.

Mrkněte na fotky! J

PS: Pánové, obávám se, že jsem se vám tímto článkem moc nezavděčila, ale příště bude třeba něco o autech J.
  


















Tereza

Žádné komentáře:

Okomentovat