úterý 19. srpna 2014

Business Managment

Lekce ve virtuálním prostředí Learn It Town

Konverzační hodina Business Managment

Učitel: Lowri Mills (USA)
Studenti: Tereza, Mikki, Andreas, Rose (Europe, Asia )


Dnešní hodina byla hodně o mluvení. Diskutovali jsme nad mnoha zajímavými tématy a tím se i sblížili s ostatními studenty. Proto se mi tato hodina velmi líbila a měla jsem celou dobu velmi dobrý pocit.

Začali jsme opět tím, že nám Lowri poslala soubor v pdf, byl to dokonce ten, který jsme měli hodinu před tím, ale dnes jsme se věnovali jiným částem. Nejdříve jsme měli nabídku osmi věcí a my měli každý rozhodnout, která z nich by pro nás byla nejtěžší. Například: přestěhovat se do jiné země, ztratit domácího mazlíčka, provdat se/oženit se, atd. Dále jsme každý odpovídali na otázku: „What has been the most significant change in your life so far?“ Při této otázce jsme se dozvěděli hodně o ostatních studentech a mohli se více sblížit.

Dalším cvičením, ke kterému jsme se dostali, byla tabulka deseti vět, které popisovali náročné situace, které se nám mohou v práci stát. Stěhovat se do jiné země, dostat za úkol vyhodit některé zaměstnance, mít nižší plat, … Naším úkolem bylo nejdříve všechny situace probrat, jejich závažnost, popřípadě řešení a pak rozhodnout, která z těchto věcí nejtěžší. Pro mě osobně by bylo nejtěžší odstěhovat se do úplně cizí země.

Poslední cvičení bylo trošku „drama“. Naším úkolem bylo číst zadané věty se sebejistotou v hlase, jako bychom byli na nějakém zasedání a měli přesvědčit ostatní, že opravdu víme, co děláme. Ještě jsme měli hrát scénky z různých meetingů, ale to už jsme bohužel nestihli. Ale tak snad příštěJ.




Tereza

Žádné komentáře:

Okomentovat