středa 27. srpna 2014

The Game

Lekce ve virtuálním prostředí Learn It Town
Konverzační hodina : Sketch Comedy with Nova Kenyon
Učitel: Nova Kenyon
Studenti: Stephi,  Rintubas,  Alex, Leslie, Tina, Toma, Marcello
Na dnešní dvouhodině jsme si povídali o filmech. V Notecard jsme dostali krátký popis 13 filmů. Postupně jsme je četli, povídali si o nich například jestli je známe a co se nám na nich líbí.
Vyhlédla jsem si film Matrix, ale Leslie byl rychlejší. Tento film se mi líbil a trochu mě na něm fascinuje, že ve své podstatě může být v našem reálném světě i reálný, což je poněkud děsivé.
Musela jsem si vybrat jiný film, takže moje volba byla The Game v hlavní roli s Michaelem Douglasem.

David Fincher directed this tale of paranoia, regret and, yes, conspiracies. Michael Douglas plays Nicholas Van Orton, an investment banker who is given a mysterious birthday present by his younger brother, Conrad (Sean Penn). The gift includes participation in a game both vague and dangerous for everyone involved.


Tato hra byla fantastická. Bratr bohatého muže se nemohl dívat, jak si bohatstvím kazí morální hodnoty a daroval mu k narozeninám dárkový poukaz na zážitek ze hry. Začaly se dít neskutečné věci. Hlavní hrdina byl hlavním hercem ve své životní hře, kde byly angažovaní nejen neuvěřitelní lidé, ale i někteří jeho blízcí. Například mu „zmizely“ peníze z konta, když si ověřoval zůstatek, na konci zastřelil vlastního bratra a teprve potom hra skončila a on pochopil velmi mnoho.



Opakovali jsme po Nově nesprávně vyslovená slovíčka a potom jsme se podívali na každou ukázku filmu, o kterém jsme mluvili. Bylo to super J

Např.: unique, advantage, thereby, inherit, conglomerate, assembles, eventually – tina
            while, generally, else, fantasy, electrical, harvested, unwitting, henchmen, tasers, rubber bullets – leslie

Těším se na příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat